Pantelidis
Ioannou
Vittis
papamixail
Ειδήσεις

Κύριε Δήμαρχε ήσασταν ΑΠΩΝ… Γράφει η Ουρανία Στυλιάδου

κ. Δήμαρχε ήσασταν ΑΠΩΝ…

Σε τηλεφωνική τους επικοινωνία με τον Δήμαρχο Εορδαίας, οι Δήμαρχοι Φλώρινας, Αμυνταίου και Μεγαλόπολης εξέφρασαν τη στήριξή τους στον αγώνα εργαζομένων, φορέων και πολιτών για την αποτροπή της αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΔΕΗ, στήριξη την οποία ο κ. Πλακεντάς μετέφερε από το βήμα των ομιλητών του αποψινού Συλλαλητηρίου που έγινε στην Πτολεμαΐδα.

Οκ, για τους εκ Μεγαλόπολης ορμώμενους να το δεχθώ. Οι Αμυνταίου και Φλωρίνης δε μπορούσαν να στείλουν ούτε έναν εκπρόσωπο, έναν Αντιδήμαρχο, έναν Δημοτικό Σύμβουλο.

Κρίμα να το πω; Ντροπή να το πω;

       Όπως και να το πω η αλήθεια είναι ότι αν οι «Πρώτοι πολίτες» δε δίνουν το καλό παράδειγμα ή δεν επιθυμούν με την παρουσία τους να δώσουν βαρύτητα σε μία κατάσταση τότε …στραβά αρμενίζουμε ακόμα και αν ο γιαλός είναι ίσιος.

Δυστυχώς από ότι φαίνεται είναι πολλοί αυτοί που δεν έχουν καταλάβει πως Απολιγνιτοποίηση και ΑΜΚ της ΔΕΗ δεν είναι πονοκέφαλος που θα περάσει. Είναι πληγή που έχει φθάσει στο κόκαλο και οδηγεί στον ακρωτηριασμό της Ενεργειακής καρδιάς της χώρας και όχι μόνο.

Όπως γίνεται παντού και σε όλα, ή λάμπεις δια της παρουσίας σου ή δια της απουσίας σου. Στηαπουσία όμως αφήνεις και πολύ άσχημο θόρυβο.

Γράφει: Ουρανία Στυλιάδου

ΔΕΊΤΕ Το συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ στην πλατεία Πτολεμαΐδας

ΕΔΩ