Pantelidis
Ioannou
Vittis
papamixail
Ειδήσεις

ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΜΑΚΙΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΔΑΙΑ»

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Καραβασίλης μαζί

με υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «Μπροστά για την Εορδαία», επισκέφτηκε την Τρίτη 23 Απριλίου τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ερμακιάς. Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε το γεγονός ότι το διοικητικό συμβούλιο απαρτίζεται από νέους ανθρώπους που συνεχίζουν την παράδοση, τα ήθη και τα έθιμα και κρατούν ζωντανό το μαρτυρικό χωριό της Ερμακιάς. Στη διάρκεια της συζήτησης έγιναν, μάλιστα, αναφορές και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η κοινότητα Ερμακιάς.

Σε ένα ευχάριστο κλίμα αναπτύχθηκε γόνιμος διάλογος όπου διαπιστώθηκαν οι μεγάλες ελλείψεις σε κτιριακές υποδομές και τα έντονα οικονομικά προβλήματα λόγω της ελλιπούς έως μηδενικής χρηματοδότησης από το Δήμο.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Καραβασίλης δήλωσε πως υπό την αιγίδα του Δήμου θα υπάρξει συλλογική προσπάθεια και συντονισμός όλων των Πολιτιστικών Συλλόγων και ισότιμη χρηματοδότηση χωρίς διακρίσεις, ανάλογα με τις δράσεις τους. Επίσης, υπήρξε η δέσμευση ότι κάποια από τα 33 κτίρια που διαθέτει ο Δήμος, αφού συντηρηθούν και αποκατασταθούν, θα δοθούν προς χρήση στα ΑΜΕΑ και τους Πολιτιστικούς Συλλόγους.