Pantelidis
Ioannou
Vittis
papamixail
Ειδήσεις

Το γαμήλιο ταξίδι που κατέληξε σε τραγωδία με τη συντριβή του ελικοπτέρου στη Σίφνο

Σίφνος: Το γαμήλιο ταξίδι που κατέληξε σε τραγωδία – Τι εξετάζεται για τη συντριβή του ελικοπτέρου.

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για τη μοιραία πτώση ιδιωτικού ελικοπτέρου στη Σίφνο, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο των δύο επιβατών και του χειριστή.

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κατά τη συντριβή ενός ιδιωτικού ελικοπτέρου στην περιοχή Θόλος της Σίφνου, σε μικρή απόσταση από ελικοδρόμιο. Νεκροί ανασύρθηκαν ο Ελληνας πιλότος και ένα ζευγάρι Βρετανών τουριστών.

«Η πτώση σημειώθηκε μόλις 50 μέτρα μακριά από κατοικημένα σπίτια και τον χώρο προσγείωσης, δίπλα ακριβώς στο μοναστήρι της Παναγίας της Βρύσης» ανέφερε κάτοικος του νησιού.

Σε βίντεο που δημοσίευσε η ΕΡΤ, κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει τη στιγμή του δυστυχήματος. Το ελικόπτερο διακρίνεται να πετά εκτός ελέγχου και ελάχιστα δευτερόλεπτα αργότερα ο φακός αποτυπώνει την έκρηξη από τη συντριβή και τους πυκνούς καπνούς.

Η πορεία του ελικοπτέρου

Το ελικόπτερο τύπου Bell ήταν ναυλωμένο και ο χειριστής του ελικοπτέρου είχε προσληφθεί μόλις πριν από δύο μήνες από την Bellavia Aviation Services.

Το ιδιωτικό ελικόπτερο φέρεται να είχε αναχωρήσει από την Αθήνα και, λίγο μετά τις 18.00, από άγνωστη, μέχρι στιγμής, αιτία κατέπεσε κοντά στο ελικοδρόμιο της Σίφνου. Το σενάριο, το οποίο εξετάζεται επί του παρόντος από τις αρχές ως ενδεχόμενη αιτία της πτώσης, είναι η απώλεια του ουραίου στροφείου του ελικοπτέρου.

ΠΗΓΗ