Οι Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης θα συμμετέχουν στην 34η Εμποροβιοτεχνική και Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας
Οι Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης θα συμμετέχουν στην 34η Εμποροβιοτεχνική και Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας που θα πραγματοποιηθεί από 23 έως 27 Σεπτεμβρίου 2026 στον Εκθεσιακό Κέντρο στα Κοίλα Κοζάνης
Στο πλαίσιο της έκθεσης θα λειτουργήσουν -3- πληροφοριακά περίπτερα, με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με την οδική ασφάλεια, την αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας
και την πρόληψη των απατών
Οι Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, θα συμμετέχουν στην 34ηΕμποροβιοτεχνική και Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας, που θα πραγματοποιηθείστον εκθεσιακό χώρο στα Κοίλα Κοζάνης, για το χρονικό διάστημα από 23 έως 27 Σεπτεμβρίου 2026.
Στο πλαίσιο της έκθεσης θα λειτουργήσουν -3- πληροφοριακά περίπτερα, όπου θα υλοποιηθούν διάφορες δράσεις με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών σε ζητήματα που αφορούν την οδική ασφάλεια, την αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας, καθώς και την πρόληψη και αποτροπή των απατών.
Ειδικότερα:
Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας καλεί όλους τους πολίτες να επισκεφθούν τα ενημερωτικά περίπτερα στον χώρο της έκθεσης και να συμμετάσχουν στις δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, με σκοπό την ενίσχυση της άμεσης επικοινωνίας και συνεργασίας των πολιτών με την Ελληνική Αστυνομία.










