Pantelidis
Ioannou
Vittis
papamixail
Ειδήσεις

«ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ» ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

Οι Έλληνες αστυνομικοί δηλώνουν

για άλλη μια φορά παρόντες στο προσκλητήριο της πατρίδας μας

Aνακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Κοζάνης:

Η σκέψη μας κι οι προσευχές μας στους συναδέλφους μας από όλες τις υπηρεσίες της Δ.Α. Κοζάνης, αλλά και όλης της Ελλάδας που αυτή τη στιγμή δίνουν μάχη για να κρατήσουν τα σύνορα της πατρίδας μας ασφαλή. 

Οι Έλληνες αστυνομικοί δηλώνουν για άλλη μια φορά παρόντες στο προσκλητήριο της πατρίδας μας, με προθυμία ζήλο και αυταπάρνηση. 

Οι Έλληνες θα πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς αλλά κυρίως να  νιώθουν περήφανοι για τις γυναίκες και τους άντρες της Ελληνικής Αστυνομίας που και σε αυτή την πρωτόγνωρη αποστολή αγωνίζονται με όλες τους τις δυνάμεις, για να προσφέρουν το αγαθό της ασφάλειας στην ελληνική κοινωνία.

Κυριακή, Μάρτιος 1

Ο πρόεδρος      Ο Γενικός Γραμματέας

Ζήσης ΛΙΑΚΟΣ      Νικόλαος ΠΕΣΛΗΣ