Pantelidis
Ioannou
Vittis
papamixail
Ανακοινώσεις

Κινητοποιήσεις Συνταξιούχων στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2026

Η ΠΟΠΣ προετοιμάζεται για τις κινητοποιήσεις στη ΔΕΘ και καλεί, για το ίδιο, τους Συλλόγους συνταξιούχων, μέλη της, να συμμετέχουν.
Π .Ο . Π . Σ .
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ
Τηλ. 210 8253544 / 210-8810013
Τροίας 43,
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 1947
Αθήνα, 15-06-2026
Αρ. Πρωτ: 206
Προς: Συλλόγους μέλη της ΠΟΠΣ
ΘΕΜΑ: Προετοιμασίες για ΔΕΘ – Απαραίτητες ενέργειες
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Οι προετοιμασίες για την κινητοποίηση στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2026 το απόγευμα στις 5.00 μ.μ, στον Λευκό Πύργο (στον ίδιο χώρο που έγιναν οι συγκεντρώσεις το 2024 και 2025) ξεκίνησαν.
Ήδη στην ενημέρωση 48 -Μάιος 2026 της ΠΟΠΣ, στο θέμα 4, γίνεται μια πρώτη σαφής αναφορά. Η ΠΟΠΣ στηρίζει και ενθαρρύνει τη συμμετοχή των Συλλόγων της στην κινητοποίηση και στην παρούσα επιστολή, σας αναγράφουμε αναλυτικά τις
πληροφορίες αλλά και ενέργειες στις οποίες θα πρέπει να προβούν οι Σύλλογοί μας που επιθυμούν να συμμετέχουν:
1. Η ΠΟΠΣ θα καλύψει οικονομικά ΕΝΑ λεωφορείο για κάθε Σύλλογο, από Στερεά Ελλάδα, Θεσσαλία, Ήπειρο, Μακεδονία και Θράκη, για την αυθημερόν μετακίνηση μελών του και συμμετοχή στη ΔΕΘ. Οι Σύλλογοι που θα συμμετέχουν να ενημερώσουν με email την ΠΟΠΣ για την καλύτερηοργάνωση.
2. Οποιοσδήποτε Σύλλογος από άλλη περιοχή θέλει να συμμετέχει, παρακαλείται να υποβάλλει σαφές ΓΡΑΠΤΟ αίτημα και θα εξεταστεί με κατανόηση.
3. Σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν θα καλυφθούν από την ΠΟΠΣ διανυκτερεύσεις μελών Συλλόγων σε ξενοδοχεία.
4. Το τιμολόγιο μετακίνησης με το λεωφορείο θα εκδοθεί στο ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (ΟΧΙ ΤΗΣ ΠΟΠΣ) και ο Σύλλογος θα αποστείλει με ΕΓΓΡΑΦΟ αντίγραφο του τιμολογίου και η ΠΟΠΣ θα πιστώσει τον λογαριασμό τουΣυλλόγου ισόποσα.
5. Το πρωί του Σαββάτου 05-09-2026 και ώρα 11:00, σε αίθουσα της ΕΔΟΘ, Προξένου Κορομηλά 51 θα γίνει ανοιχτή ενημερωτική συνάντηση και συζήτηση όλων των συνταξιούχων μελών Συλλόγων της ΠΟΠΣ. Γι’ αυτό παρακαλούνται οι συνάδελφοι που θα έχουν φτάσει στη Θεσσαλονίκη και κυρίως οι Θεσσαλονικείς να συμμετέχουν.
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Ηλίας Ηλιόπουλος Καρδαράκος Νικόλαος
Υ.Γ. Δηλώσεις ενδιαφέροντος, για συμμετοχή, ο Σύλλογός μας θα δέχεται στα Γραφεία του, Παύλου Χαρίση 13, πρώτος όροφος, από τις 20 Αυγούστου 2026 έως τις 2 Σεπτεμβρίου 2926, στα τηλέφωνα : 2461035527, 6936333556, 6949229266

 

Συνταξιούχοι Δημοσίου Νομού Κοζάνης

[email protected]