Ηχηρή απουσία με πολιτικές αιχμές του Γιάννη Δίκα απο την εκδήλωση για τα 50 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας στα Κοίλα Κοζάνης
Ηχηρή απουσία με πολιτικές αιχμές του Γιάννη Δίκα απο την εκδήλωση για τα 50 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας στα Κοίλα Κοζάνης.
Παρουσία μελών και φίλων του κόματος πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 31 Μαρτίου στο “DoufasDelouxe” στα Κοίλα Κοζάνης, η μεγάλη εκδήλωση της ΔΕΕΠ Κοζάνης για τα 50 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας. Στην εκδήλωση, με κεντρικό ομιλητή τον Ιωάννη Πλακαιωτάκη, αντιπρόεδρο της Βουλής, (διετέλεσε για λίγο και προσωρινός πρόεδρος της ΝΔ) βραβεύτηκαν οι πρώην βουλευτές, πρόεδροι ΝΟΔΕ και Τοπικών Οργανώσεων του κόμματος.
Στις απουσίες της εκδήλωσης καταγράφεται ένα από τα στελέχη, που μάλιστα διετέλεσε και πρόεδρος της τότε ΝΟΔΕ, ο Γιάννης Δίκας.
Σύμφωνα με καλά πληροφοριμένες πηγές ο κ. Δίκας αν και προσκλήθηκε δεν παραβρέθηκε καθώς όπως είπε «δεν μπορώ να παραβρεθώ ανάμεσα σε αυτούς που κατα το δοκούν εκμεταλλεύτηκαν την κομματική τους ιδιότητα για το προσωπικό τους συμφέρον». «Κερασάκι» στην πολιτική κίνηση να απουσιάσει στάθηκε η επανένταξη και η αποκατάσταση της κοματικής ιδιότητας του νυν Περιφερειάρχη Γιώργου Αμανατίδη.
ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ:









