Aρχική

Τοπική Κοινότητα Αγίου Δημητρίου Κοζάνης: Όχι στην καύση σκουπιδιών!

Εκτύπωση

Όχι στην καύση σκουπιδιών! Το Τοπικό

Συμβούλιο του Αγίου Δημητρίου είναι αντίθετο στη δημιουργία εργοστασίου καύσης απορριμμάτων στην περιοχή μας, αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο μέρος της χώρας. Δεν γίνεται, την ίδια στιγμή που κλείνουν τα εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας λόγω, όπως μας λένε, της ρύπανσης του περιβάλλοντος να έρχονται να κατασκευάσουν ένα εργοστάσιο που θα καίει τα σκουπίδια από 5 Περιφέρειες (Δυτική Μακεδονία, Κεντρική Μακεδονία, Ήπειρο, Θεσσαλία και Ιόνια Νησιά)

Αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς, θέλοντας να δημιουργήσουν μια μονάδα η οποία το μόνο που θα καταφέρει είναι να υποβαθμίσει ακόμη περισσότερο την περιοχή μας.

Η περιοχή μας χρειάζεται να μην κλείσουν οι ΑΗΣ και τα Ορυχεία, να εξασφαλιστούν σταθερές θέσεις εργασίας για όλους τους εργαζόμενους, να προστατευτεί το περιβάλλον και να έχουμε φθηνό ρεύμα για τον λαό.

 Όχι να μετατραπεί η περιοχή μας σε χωματερή, φέρνοντας σκουπίδια και από άλλες περιοχές.

Εκφράζουμε την αντίθεση μας και συμμετέχουμε την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου στις 17:00 στο Περιφερειακό συμβούλιο και στις 20:00 σύσκεψη στο εργατικό κέντρο για το συντονισμό των φορέων.

Και την Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου την ώρα της ψήφισης στο περιφερειακό συμβούλιο.

Δεν διαπραγματευόμαστε την ποιότητα ζωής για εμάς και τα παιδιά μας, το δικαίωμα να ζούμε σε καθαρό περιβάλλον δεν αντισταθμίζεται με τίποτα.

Για την Τοπική Κοινότητα 

Ο  Πρόεδρος

Τεντσογλίδης Ηλίας