Aρχική

Ενημερωτική Εκδήλωση Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας για τις αποδείξεις και τα εργασιακά

Εκτύπωση

Ημερίδα με θέμα «Η σημαντικότητα της καθημερινής διαβίβασης των ταμειακών μηχανών και των φορολογικών μηχανισμών στην ΑΑΔΕ, ψηφιακή κάρτα εργασίας και ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ » την Τετάρτη 2/11 στο Επιμελητήριο Κοζάνης - Παράρτημα Πτολεμαΐδας.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας - Εορδαίας και το Επιμελητήριο Κοζάνης συνδιοργανώνουν ημερίδα με θέμα «Η σημαντικότητα της καθημερινής διαβίβασης των ταμειακών μηχανών και των φορολογικών μηχανισμών στην ΑΑΔΕ, ψηφιακή κάρτα εργασίας και Εργάνη ΙΙ». Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022, ώρα 18:00, στο κτήριο του Επιμελητηρίου Κοζάνης - Παράρτημα Πτολεμαΐδας (έναντι Υδραγωγείου).

   Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο οικονομολόγος και υποψήφιος διδάκτωρ Π.Δ.Μ. , Κύριος Αθανάσιος Νάζος.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας – Εορδαίας : 2463027265, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.