Aρχική

ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΓΕΦΥΡΑ ΣΕΡΒΙΩΝ ΤΗΣ Ε.Ο. ΚΟΖΑΝΗΣ - ΛΑΡΙΣΑΣ. (ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ)

Εκτύπωση

ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΓΕΦΥΡΑ ΣΕΡΒΙΩΝ ΤΗΣ Ε.Ο. ΚΟΖΑΝΗΣ - ΛΑΡΙΣΑΣ. (ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ). 

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά την διέλευση οχημάτων στην Υψηλή γέφυρα Σερβίων της Ε.Ο. Κοζάνης – Λάρισας.

Διάρκεια κυκλοφοριακών ρυθμίσεων καθορίζεται από 16-01-2020 έως 15-02-2020.

Λήψη προληπτικών μέτρων για την προστασία της Υψηλής Γέφυρας Σερβίων με την πραγματοποίηση των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, ως ακολούθως:

Καθορισμός του ανώτατου ορίου ταχύτητας στα 40χλμ /ώρα των διερχόμενων από τη γέφυρα οχημάτων.

Απαγόρευση της κυκλοφορίας των διερχόμενων οχημάτων άνω των 50 τόνων.

Επιπρόσθετα, η κυκλοφορία επί της Υψηλής Γέφυρας Σερβίων θα επιτρέπεται μόνο για τη διέλευση ενός (1) φορτηγού οχήματος με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας κάθε φορά.