Pantelidis
Ioannou
Vittis
papamixail
Ειδήσεις

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΖΑΝΗΣ: Να σταματήσει το μπαράζ απολύσεων στην ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ

Να σταματήσει το μπαράζ απολύσεων στην ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ

Η ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης που αυτή τη φορά εκφράστηκε μέσα από την απόλυση του προέδρουτου Σωματείου Εργαζομένων στην εταιρία ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ συναδέλφου Γιάννη Φραγγίδηκαθώς και του προέδρου του Σωματείου Πωλητών –Οδηγών Άρη Μερκενίδη, όχι απλά μας βρίσκουν αντίθετους αλλά παράλληλα αποτελεί «ξένο σώμα» στις Δημοκρατικές κοινωνίες.

Η φίμωση της συνδικαλιστικής έκφρασης την ώρα που οι εργαζόμενοι διεκδικούν την ανάκληση προγενέστερων απολύσεων αλλά και την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, είναι καταδικαστέα με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο.

Το Εργατικό Κέντρο Νομού Κοζάνης δηλώνει για μία ακόμα φορά πως στέκεται αλληλέγγυο στον αγώνα τον εργαζομένων, υποστηρίζει το δίκαιο των αιτημάτων τους και «αφορίζει» απολύσεις που κανένα θετικό πρόσημο δε μπορούν να έχουν στον κόσμο της εργασίας και της κοινωνίας γενικότερα.

Γραφείο Τύπου

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ

ΤΜΗΜΑ της Γ.Σ.Ε.Ε.

Ν. Πλακοπίτη & Ζαφειράκη 4  50100 Κοζάνη

TRADEUNION CENTER OFKOZANI

SECTIONOFG.C.G.W

Plakopiti & Zafiraki Str. 50100 Kozani

ΤEL.: 2461049570       FAX: 2461049695

eknkoz.grammateia@gmail.com