Pantelidis
Ioannou
Vittis
papamixail
Ειδήσεις

ΑΘΗΝΑ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ: ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ 99.000,00 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ Ο ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΑΝΤΑΙΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε.

ΑΘΗΝΑ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ: ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ 99.000,00 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ Ο

ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ Ο ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΑΝΤΑΙΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε.

Στη χθεσινη συνεδρίαση ( 22/7/2020) του Δημοτ.Συμβουλίου Εορδαάις, που κράτησε αρκετή ώρα, σε ερώτηση της επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Αθηνάς Τερζοπούλου.

Πού πήγαν τα 99.000,00 ευρώ που έδωσε εντολή ο Δήμος Εορδαίας να εισπράξει ο Δικαιούχος ΑΝΤΑΙΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε (συνημμένο σχετικό χρηματικό ένταλμα) ο εντεταλμένος ν απαντήσει ΑντιΔήμαρχος κ.Ν. Φουρκιώτης ειπε πως δεν υπάρχει τέτοια εταιρεία.

Στο ερωτημα σε ποιές εργασίες αφορά επίσης δεν απάντησε. Ωστόσο αναμένται απάντηση Εστω και με την μεσολάβηση του Τυπου.

Συγκεκριμένα η ερώτηση αφορά στην εξέλιξη του έργου του κέντρου ημηρησίας φροντίδας ατόμων με ειδικές ανάγκες , στο χώρο του πρώην Γηροκομείου, απέναντι απο το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαιδας , που σαν κτίριο πριν την αναθεση του εργου , υπήρχε περασμένο διακοσμητικό τουβλάκι   σε όλη την εξωτερική τοιχοποιια και σήμερα  είναι στο στάδιο του σοβα.  

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΔΩ