Pantelidis
Ioannou
Vittis
papamixail
Ανακοινώσεις

Ανοιχτή συζήτηση με τους πολίτες της Πτολεμαΐδας από τον Ιωάννη Πεσίρη

Ανοιχτή συζήτηση με τους πολίτες της Πτολεμαΐδας από τον Ιωάννη Πεσίρη.

Μια ανοιχτή συζήτηση με τους πολίτες της Πτολεμαΐδας διοργανώνει ο πολιτευτής της Ελληνικής Λύσης στον Νομό Κοζάνης, Ιωάννης Πεσίρης, με στόχο την άμεση καταγραφή των προβλημάτων, των προτάσεων και των προβληματισμών της τοπικής κοινωνίας.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2026, στις 19:00, στο Splendor Cafe, επί της οδού 25ης Μαρτίου 50, στην Πτολεμαΐδα.

Όπως αναφέρεται στην πρόσκληση, στο επίκεντρο της συζήτησης θα βρεθούν «τα προβλήματα του τόπου μας, οι προτάσεις και το αύριο της περιοχής μας», σε μια προσπάθεια να δοθεί βήμα στους ίδιους τους πολίτες και να αναδειχθούν ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητα και την προοπτική της Πτολεμαΐδας και της ευρύτερης περιοχής.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της πολιτικής δραστηριότητας του Ιωάννη Πεσίρη, ο οποίος εκπροσωπεί την Ελληνική Λύση – Κυριάκος Βελόπουλος και είναι πολιτευτής του κόμματος στον Νομό Κοζάνης.

Η πρόσκληση απευθύνεται στους πολίτες της περιοχής, με το μήνυμα «Η φωνή σας μετράει!», δίνοντας έμφαση στον διάλογο και στην άμεση επικοινωνία με την τοπική κοινωνία.