-------------------------------------

---------------------------------------

3ος ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 8 χλμ  

(05-10-2014)

On Line - eordaia org -

Έχουμε 301 επισκέπτες συνδεδεμένους

ΙΑΤΡΕΙΟ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ

ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΟ - Ο ΝΙΚΟΣ -

FOR BIKES riders club

All about hair & him by Glykeria

CENTRO Cash & Carry

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • image
  • image
  • image
  • image
Previous Next

altΑνακοίνωση για το ατύχημα στον υποσταθμό της ΔΕΗ στη Σαντορίνη εξέδωσε η Κομματική Οργάνωση Σαντορίνης του ΚΚΕ επισημαίνοντας τις σοβαρές ευθύνες των κυβερνώντων σχετικά με την αντιμετώπιση του ηλεκτρικού ρεύματος ως «είδους πολυτελείας» και όχι ως κοινωνικού αγαθού

 που πρέπει να έχουν όλοι φθηνά και με επάρκεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στις 13/8/2013 το πρωί γίναμε μάρτυρες ενός σοβαρού ατυχήματος στο εργοστάσιο παραγωγής ρεύματος της ΔΕΗ στο Μονόλιθο της Θήρας. Από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε ανθρώπινα θύματα, οι μηχανές παραγωγής ρεύματος αχρηστεύθηκαν σε μεγάλο βαθμό και το νησί της Σαντορίνης και της Θηρασιάς έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα με ό,τι αυτό συνεπάγεται την πιο τουριστική εβδομάδα του χρόνου.

Αρχικά, θέλουμε να συγχαρούμε τους εργαζόμενους στο εργοστάσιο που με πραγματική αυταπάρνηση και πέρα από τα τυπικά τους καθήκοντα προσπάθησαν να ελαχιστοποιήσουν τις επιπτώσεις του ατυχήματος, κάτι που ήταν πάνω από τις δυνάμεις τους. Τους εργαζόμενους, που στην πλειοψηφία τους εργάζονται κάτω από απαράδεκτες συνθήκες εργασίας (συμβάσεις δίμηνες και οκτάμηνες, μπλοκ παροχής υπηρεσιών κλπ).

Περιμένουμε με ενδιαφέρον την ανακοίνωση της ΔΕΗ για τα αίτια του ατυχήματος και για την κατάσταση του εργοστασίου παραγωγής ρεύματος.

Η διοίκηση της ΔΕΗ δεν πρόκειται να μας εκπλήξει. Οι Σαντορινιοί, χρόνια τώρα, ανησυχούμε κάθε μέρα για το εργοστάσιο και τη λειτουργία του, μιας και είναι «κοινό μυστικό» ότι οι μηχανές είναι απαρχαιωμένες και η παραγωγή τους δε μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του νησιού ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες με διακοπές και προβλήματα.

Τα τελευταία χρόνια, σε πλήρη συμφωνία με την πολιτική της τρόικα και των κυβερνήσεων που υλοποιούν όλα τα αντιλαϊκά μέτρα και στον τομέα της ενέργειας, η διοίκηση της ΔΕΗ έχει προχωρήσει σε περικοπές προσωπικού, αυξήσεις των ωρών εργασίας και σε κακή συντήρηση των μηχανημάτων την ίδια στιγμή που οι αυξήσεις στην τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος έχουν αγγίξει μέχρι και το 30% και έχουν αρχίσει οι διακοπές της ηλεκτροδότησης για οφειλές λογαριασμών του ρεύματος!

Να γιατί συνέβη το ατύχημα στη Σαντορίνη.

Και θα συμβούν πολλά ακόμη ατυχήματα σε όλο το δίκτυο όσο συνεχίζεται αυτή η πολιτική. Όσο το ηλεκτρικό ρεύμα εξακολουθεί να είναι «είδος πολυτελείας» κι όχι κοινωνικό αγαθό που πρέπει να έχουν όλοι φθηνά και με επάρκεια.

Για το λόγο αυτό, είναι άμεση ανάγκη να δημιουργήσει ο λαός τη Λαϊκή του Συμμαχία και τις αναγκαίες συνθήκες ώστε οι πηγές του πλούτου και τα προϊόντα τους όπως το ηλεκτρικό ρεύμα, να είναι στην υπηρεσία όλων για πραγματική ευημερία και πρόοδο».


Διαβάστικε 126 φορές

OI ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ , ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


AUTOVISION-ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

AUTO GROUP - ΑΦΟΙ ΓΙΩΒΗ

ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΠΑΓΟΥ - ΛΟΦΤΣΑΛΗΣ Π. & ΥΙΟΙ

Α Σ Ι Α Ν Ο Σ - ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ - ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ

ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ

ΔΕΙΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ

Spicy & Kinky Boutique erotique

ΣΑΝΔΑΛΙΔΗΣ - Αγροεφόδια

AUTO GAS - ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ - ΘΩΜΑΣ -

Greek Bulgarian English French German Japanese Portuguese Russian Spanish

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ - ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα:29253
mod_vvisit_counterΧθες:20361
mod_vvisit_counterΑυτή την Εβδομάδα:134535
mod_vvisit_counterΠερασμένη Εβδομάδα:117716
mod_vvisit_counterΑυτό το μήνα:491513
mod_vvisit_counterΠερασμένο μήνα:585224
mod_vvisit_counterΣυνολικά16345841

ΑΛΕΞΙΟΥ Δ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΕΡΑ